Musik och körer

BARNKÖREN för barn i åk 2-6, träffas i Våxtorps församlingshem på torsdagar klockan 13.45-14.45. Barnkören medverkar i flera gudstjänster per termin. Detta är en del av syftet med att sjunga i kör.

Kyrkokören är en vuxenkör. De träffas varje torsdag från klockan 19.00 i Våxtorps församlingshem. Kören medverkar flera söndagar per termin i församlingens gudstjänster/mässor. Detta är en del av syftet med att sjunga i kör.

Musikundervisning, i framförallt piano och orgel, sker enligt överenskommelse.

Kören leds av kantor Brittmari Bengtsson, liksom musikundervisningen.

Är Du intresserad av att börja sjunga eller att börja spela något instrument, kontaktar Du Brittmari på telefon 0430-323 21 eller via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

hasslov

vaxtorp