Lediga tjänster i Höks pastorat

Vi söker

Kyrkomusiker på heltid

Vi söker en kyrkomusiker till Höks pastorat med huvudsaklig placering i Knäreds och Hishults församlingar.
I arbetet ingår att spela på gudstjänster och andra sammankomster, att leda en kör och att leda våra barn och ungdomar på en upptäcktsresa i den musikaliska världen.
Under året ska vi tillsammans förändra och utveckla musikertjänsterna och du kommer tillsammans med våra övriga musiker vara ansvarig för arbetet.
Du har körkort och tillgång till egen bil. Du ansvarar för musiken i Knäreds och Hishults församlingar.
Sista ansökningsdag är den 28 februari

Välkommen med Din ansökan till

Upplysningar om tjänsten lämnas av
Kyrkoherde Anders Vickman tel: 0735-336180

Fackligt ombud:
Elvira Tufvesson tel 072-5658642

Sommarjobb kyrkogård

Ungdomar 15-17 år för sommararbete på våra kyrkogårdar.

Arbetsuppgifter: Kyrkogårdsarbete såsom gräsklippning, plantering, ogräsrensning, vattning, lövinsamling, m m. Viss enkel fastighetsskötsel förekommer. Meriterande: God social kompetens, serviceinriktad.

Timlön enligt Kyrkans avtal

Ansökningsinformation: Sommarjobb ungdom 15-17 år

Ungdomar 18-23 år för arbete på våra kyrkogårdar.

Arbetsuppgifter: Kyrkogårdsarbete såsom gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering, ogräsrensning, vattning, lövinsamling, behjälplig vid gravgrävning m m. Viss fastighetsskötsel förekommer. Meriterande: Utbildning och/eller motsvarande erfarenhet inom trädgårdsskötsel. Gärna maskinvana samt tidigare erfarenhet från kyrkogårdsarbete. God social kompetens, serviceinriktad.

Timlön enligt Kyrkans avtal

B-körkort önskvärt