SOMMARJOBB ÅR 2018

Vi söker nu ungdomar 15-17 år för sommararbete på våra kyrkogårdar.

Arbetsuppgifter: Kyrkogårdsarbete såsom gräsklippning, plantering, ogräsrensning, vattning, lövinsamling, m m. Viss enkel fastighetsskötsel förekommer. Meriterande: God social kompetens, serviceinriktad.

Vecka 25-28

Vecka 29-32

80 % sysselsättningsgrad

(antalet tjänster ej fastställt ännu)

Placeringsort: En av våra nio kyrkor i pastoratet

Frågor rörande tjänsterna besvaras av kyrkogårds- och fastighetschef Maria Mårtensson på tel. 0430-32307.

Sista ansökningsdag är den 13 mars.

eller under adress

Vi söker nu ungdomar 18-23 år för arbete på våra kyrkogårdar.

Arbetsuppgifter: Kyrkogårdsarbete såsom gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering,ogräsrensning, vattning, lövinsamling, behjälplig vid gravgrävning m m. Viss fastighetsskötsel
förekommer. Meriterande: Utbildning och/eller motsvarande erfarenhet inom¨trädgårdsskötsel. Gärna maskinvana samt tidigare erfarenhet från kyrkogårdsarbete. God social kompetens, serviceinriktad.

B-körkort önskvärt

Vecka 25-33

Ett antal tjänster på vardera 100 %sysselsättningsgrad

Vecka 28-31

Ett antal tjänster på vardera 100% sysselsättningsgrad

(Exakt antal ej fastställt
ännu)

Frågor rörande tjänsterna
besvaras av kyrkogårds- och fastighetschef Maria Mårtensson på tel. 0430-32307.

Sista ansökningsdag är den 13 mars.

eller under adress

Vi söker säsongsarbetare för tiden 1 april – 30 september med ev förlängning.

Arbetsuppgifter: Kyrkogårdsarbete såsom gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering, ogräsbekämpning, vattning, lövinsamling, behjälplig vid gravgrävning m m. Viss fastighetsskötsel förekommer. Meriterande: Utbildning och/eller motsvarande erfarenhet inom trädgårdsskötsel. Gärna maskinvana samt tidigare erfarenhet från kyrkogårdsarbete. God social kompetens, serviceinriktad. God förmåga till självständigt arbete och initiativförmåga.

Körkort: B-kort

1 april – 30 sept med ev förlängning

100 % sysselsättningsgrad

50 % sysselsättningsgrad

(Exakt antal ej fastställt ännu)

Placeringsort: En av våra nio kyrkor i pastoratet

Sista ansökningsdag är den 25 februari.