Lediga tjänster i Höks pastorat

Vi söker en

Kyrkomusiker på heltid

orgel

Vi söker en kyrkomusiker till Höks pastorat med huvudsaklig placering i Veinge.

I arbetet ingår att spela på gudstjänster och andra sammankomster, att leda en kör och att leda våra barn och ungdomar på en upptäcktsresa i den musikaliska världen.

Under det året som kommer ska vi tillsammans förändra och utveckla musikertjänsterna och du kommer tillsammans med våra övriga musiker vara ansvarig för arbetet.

Du har körkort och tillgång till egen bil. Du ansvarar för musiken i Veinge/Tjärby församling.

Sista ansökningsdag är den 30 november 2018.

Välkommen med Din ansökan till

Upplysningar om tjänsten lämnas av
Kyrkoherde Anders Vickman tel: 0735-336180

Fackligt ombud: